Tábor pro děti a juniory

Přihlásit se na tuto akci

Můžete ZDE

Tábor je určen pro začínající a mírně pokročilé jezdce ve věku 6-15 let s vlastními či našimi školními koňmi/poníky. Mimo výcviku na jízdárně a vyjížděk do terénu si budete moci vyzkoušet i například překážky z disciplíny extreme trail, voltiž, přirozenou komunikaci, parkur, drezuru.

Výcvik bude probíhat jednou denně, zbývající část dne bude věnována sportovním a táborovým hrám, výletům, tvořivé a "divadelní" činnosti. Nechejte se překvapit! Jezdecký výcvik pro "anglii" zajišťuje Karolína Veselá, pro westernové jezdce Míša Zachová a instruktoři.

Mimo činnosti na jízdárně se účastníci budou starat o svoje nebo svěřené koně, po splnění povinností si mohou užívat trampolínu, bazén nebo hřiště pro míčové hry. Pro účastníky je zajištěna celodenní strava, pitný režim a ubytování.

Pro koně účastníků je k dispozici pastevní ustájení, přístřešek a v omezeném počtu boxové ustájení. Příjezd v pondělí dopoledne, odjezd sobota dopoledne.

v ceně je zahrnuto: ubytování (5 nocí), využití celého areálu, celodenní strava a nápoje, půjčovné koně nebo ustájení koně + seno, voda, jezdecký výcvik, vyjížďky do přírody. Možnost příjezdu a ubytování rodičů, společné grilování - po dohodě.

Zálohu je nutné zaplatit do konce dubna 2019. Výše zálohy a č.účtu je uvedeno na přihlášce.

Více informací na tel. 605 143 845 Karolína Veselá, nebo tel. 603 278 091 Míša Zachová.


Místo:Equifarm Jevišovice
Začátek:05.08.2019
Konec:10.08.2019
Uzávěrka přihlášek:není stanovena
Kapacita:zatím neomezená
Počet přihlášek:13
Možnosti:
  • Tábor pro děti a juniory (6500 Kč)